Cautare

674 de rezultate pentru "poza simona ctrina" (3.91 secunde)
La final, membrii noului Cabinet au facut poza de grup, iar liberalii si-au continuat ziua, fara UDMR, in cadrul unei Delegatii Permanente pe a carei ordine de zi s-au inscris, printre altele, si alegerea noului secretar general al PNL.
Alaturi de afis au mai fost tiparite brosuri cu aceeasi poza si acelasi slogan. In interiorul brosurii sunt tiparite, pe puncte, motivele pentru care Traian Basescu a fost ales in 2004 si, tot pe puncte, principalele actiuni ale lui Basescu in cei doi ani si jumatate de mandat.
Stim foarte bine ca tinerii sint fluturati in campaniile electorale, ca sint buni la impartit fluturasi si ca dau foarte bine intr-o poza.
"Poate ma vede baiatul din Basarabi in poza. O sa ma certe ca am venit, dar nu am ce sa fac, nu ma mai ajung cu banii", ne-a marturisit o pensionara care care isi astepta, rabdatoare, randul.
Fiecare dintre ele s-a simtit inclusa in ceva, fie acest ceva doar o conversatie, o poza sau un dans.
Din acest motiv, campania europarlamentara a episcopului Tõkés va fi una de mobilizare, deoarece "este foarte clar ca maghiarii sunt satui de ineficienta si de promisiunile false ale liderilor UDMR." Candidat independent la alegerile pentru Parlamentul European, Tõkés László a sustinut ca, pe timpul campaniei pentru referendum, UDMR Bihor s-a folosit de preotii reformati, poza unuia dintre acestia, Veres Kovács Attila, aparand chiar pe fluturasii distribuiti de liderii UDMR Bihor.
Vicepresedintele liberal a facut referire si la intentia sefului statului de a se pozitiona intr-un lider de dreapta, precum si la calitatea politica a PD. "Pretentia domnului presedinte de a poza in lider al dreptei, in inspirator al dreptei, este cel putin o impostura".
Cum probabil era de asteptat, si primarul orasului Eforie a pus mana pe un arc, mai "tunat", si a tras la tinta, punand in centru poza imaginara a unui contracandidat.
Drept pentru care, intre o poza si cateva cuvinte schimbate cu tinerii din parc sau cu o mamica iesita la plimbare, lui Radu Mazare i-a fost adresata si invitatia de a vizita "Replica".
"Din partea organizatiei Timis ni s-a semnalat ca intr-unul din materialele electorale ale candidatului la presedintia CJ din partea PDL a fost inclusa si o poza a presedintelui Traian Basescu.
Eu primesc foarte multi oameni care vin sa faca o poza la presedinte, dupa care sa iasa si sa vorbeasca foarte urat:
Nu am fost colega cu dansul in Comisia de bugete, l-am recunsocut doar cand i-am vazut poza," a declarat Andreea Vass.
"Imi imaginez ca daca oamenii vor sa discute lucruri, asa cum auzeam prin presa, de taina, in nici intr-un caz nu se duc intr-un loc public, unde sunt 100 si ceva de turisti, care toti vor sa faca poza cu presedintele", a mai spus ministrul.
Sa ne reamintim macar poza de final, cu zambetul fermecator si unic al lui Ion Iliescu. Sorin Oprescu s-a aruncat in cursa pentru Cotroceni facand sprinturi printre oameni, si salutandu-i pe toti.
Crin Antonescu pare a fi tot mai iritat de asocierea lui Klaus Johannis cu adversarul sau politic Mircea Geoana, pe care-l acuza ca se foloseste de imaginea lui Johannis pe post de "agent electoral", dupa ce pe blogul pesedistului a aparut o poza in care cele doua personaje sunt alaturate.
Presedintele a comentat ipoteza in care echipa Croitoru nu va trece de Parlament. "Cred ca va fi poza iresponsabilitatiii dusa pana la limite maxime, iresponsabilitatea unei majoritati parlamentare.
"Eu eram indecis, dar cand am vazut tricoul cu Pink Floyd din poza de pe neogen, m-am hotarat. Break down the wall, dude!
Nu am pus cap la cap toate bucatile de puzzle, dar mi se pare ca acum, poza arata cam asa:
Acum au inceput sa distribuie materiale de campanie mincinoase cu poza trucata a Teodorei Trandafir, difuzand inclusiv un calendar pe 2009".
Publicatia afiseaza o poza a Elenei Udrea in paginile ziarului si comenteaza ca ministrul Turismului, care obisnuia odata sa pozeze in costum de baie pentru diverse reviste mondene, a considerat ca acele cadouri date femeilor le vor binedispune, in ciuda faptului ca acestea au pierdut totul.
google-analytics.com